MOMories

4 JAAR GETROUWD ♥

Stephan en ik zijn vandaag 4 jaar getrouwd. Tijd om jullie mee te nemen naar een van de mooiste dagen van de afgelopen jaren.

We waren ons aan het voorbereiden op onze trouwdag in 2015 en wilden graag in mei trouwen. Al gauw kwam 15-05-2015 omhoog als datum, een vrijdag, ideaal dus! Maar toch vonden we die datum een beetje afgezaagd en zochten een alternatief. En dat vonden we. De dag voor Hemelvaart was onze trouwdag, dan was iedereen alsnog de dag er na vrij. Goed geregeld.

13 MEI 2015

In de make-up.

Mijn jurk! Ik vind hem nog steeds een droom. Samen met mama ging ik op pad voor de jurk. Ik had in mijn hoofd wat ik wilde, en alle jurken die ik paste waren mooi, maar waren het net niet. Toen kwam ik deze jurk tegen. Hij had geen bandjes zoals ik graag wilde, maar was verder perfect! De bandjes werden er op gemaakt, precies zoals ik wilde. Uiteraard hielp mijn moeder met de jurk.

Steef haalde me op in ons huis in een prachtige Lincoln. Trouwringen wilde ik graag goud. Goud is getrouwd. We kozen deze mooie, simpele exemplaren uit. Rosé goud. Maar het verschil tussen geelgoud en rosé goud zag ik alleen met die twee naast elkaar, en ik vond het rosé goud vele malen mooier. Het ringendoosje maakte ik zelf.

H O T T I E !

Papa gaf mij weg, precies zoals ik graag wilde en het voor me zag. Dat hij nog een mini speech zou geven met zulke mooie woorden, dat zag ik niet aankomen. De twee belangrijkste mannen in mijn leven, papa en Steef.

We trouwden op een prachtig landgoed, waar we de hele dag waren en ook met een heel stel van de gasten bleven slapen. Het weer was super, we trouwden buiten.

Yes! Mr & Mrs.

Oooh en kijk onze taart nou dan! We wilden niet een standaard trouwtaart omdat we allebei niet heel erg fan zijn van de fondant en marsepein taarten. De oplossing: een beetje van alles. We benaderden een bakkerij met onze wensen en we hadden nooit kunnen hopen dat het zo mooi én lekker zou zijn!

Zo, even proosten en tijd voor taart!

4 jaar getrouwd. Mijn lievelingsfoto is dit. We beloofden elkaar prachtige dingen, met door ons zelf geschreven geloften. Op dagen dat het moeilijk is of moeilijk gaat tussen ons, denk ik terug aan wat we elkaar beloofd hebben. Ik hou van jou, tot aan het eind! ♥

5 Comments

  1. Aaah super gefeliciteerd! ❤️

    1. Dankjewel! 🖤

  2. Judith says:

    Mooi ♡

    1. Dankjewel Judith! 😘

  3. Ahh wat is dit prachtig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.