Persoonlijk

Get to know me // Marissa

Hi!

Daar issie dan. Mijn allereerste blog.
Althans, mijn allereerste blog die ook daadwerkelijk online komt voor de hele wereld.

Het leek me leuk om die te beginnen met de Lets Get Personal tag.  Zo leren jullie mij een beetje kennen. Ben je er klaar voor? Daar komt ie.

Geboortejaar:
1992. En ik ben in augustus jarig. Dat betekent dat ik bijna 26 ben.

Hoe lang ben je?
Ik ben niet zo heel groot. 1.68 meter.

Wat dacht je toen je vanochtend wakker werd?
“Oh no, dit is veel te vroeg!” En dat was rond een uurtje of half 9. Geloof mij, dat is laat voor een mama! De kindjes logeerden bij hun opa en oma omdat wij een avondje weg waren geweest. We lagen om 02:00 uur in bed. Dat verklaarde wel waarom ik het om half 9 nog te vroeg vond.

Waar ben je op dit moment?
Ik zit met de laptop in het slaapdienstbed van mijn werk. Mijn dienst duurt tot 23:00 uur, dan gaat de nacht in. Ik kan nooit meteen slapen, dus neem ik even tijd voor mezelf.

Single/relatie?
Een relatie! Getrouwd zelfs <3

13 mei 2015 ❤

Geef een korte omschrijving van jezelf:
Zorgzaam, doorzetter, gestructureerd, creatief..

Wat zou je op dit moment graag willen?
Eigenlijk toch wel slapen.. Maar ik wil deze tag ook graag even afmaken!

Wat is je doel in het leven?
Dit soort vragen is nooit zo aan mij besteed. Ik hoop gewoon dat ik heel erg van mijn leven mag genieten met iedereen om mij heen.

Waar ben je bang voor?
Sinds ik moeder ben houd ik mijn hart wel vaker vast dan voorheen. Mijn grootste angst is toch wel om de kinderen te verliezen.

Heb je je rijbewijs?
Yes. Op mijn achttiende meteen begonnen met lessen en ook vrij snel na het halen van mijn rijbewijs mijn eigen autootje gekocht.

Nagellak of lipstick?
Op dit moment meer lipstick. Dat zit er zo op en is makkelijker met 2 kleine en vooral ondeugende kinderen. Nagellak moet altijd zo lang drogen.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Met stip op de gedeelde eerste plaats:

Zomer & lente. Ik ben gemaakt voor warm weer, jurkjes en flipflops. Als mensen klagen dat het te warm is word ik daar ook altijd een beetje kriegel van. Het is ook niet gauw goed.

Wil je ooit trouwen?
Ik ben al getrouwd! Op 13 mei 2015 hebben wij een super mooie bruiloft gehad die we helemaal geregeld hadden zoals wij dat wilden. Onze daggasten konden blijven slapen op de locatie. Het was een mooi feestje. Het meest bijzonder vond ik onze persoonlijke geloften aan elkaar.

Ben je een health freak?
Geen freak. Ik probeer wel bewust bezig zijn met gezonde voeding en een gezond lijf. Helaas houd ik meer van lekker eten dan van goed bewegen. Maar als ik de tijd heb en er voor neem, dan maak ik wel lekkere en gezonde dingen klaar.

High smootea bij mijn favoriete lunch&smoothiebar.

Wat voor kleur en lengte heeft je haar?
Vroeger had ik wit haar. Ieder jaar wordt mijn haar een beetje donkerder. Ik ben nu ‘gewoon’ blond. Al zullen sommige kappers het peper en zout noemen… Zo af en toe maak ik er tijd voor om het te laten verven. Dan gaan er highlights in en cellophanes. Kost een paar klauwen vol geld, maar dan heb je ook wat!

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Ik wil graag een wimperlift. Lijkt me heerlijk voor de vakantie. Permanent gekrulde wimpers die ook geverfd zijn. Hoef ik me niet druk te maken om mijn panda looks in het zwembad. De 1e afspraak daarvoor staat al gepland.

Heb je tattoos of piercings?
Nee. Ik zou wel graag een tattoo willen, maar sowieso iets met een speciale betekenis. Een klein, minimalistisch symbool. En dat is ook meteen waarom ik er nog geen één heb. Ik kan geen mooi symbool vinden wat bij me past.

Draag je een bril?
Soms. Ik heb er een voor in de auto. Als ik moe ben of hoofdpijn heb zet ik hem ook op.

Wat is jouw perfecte pizza?
Eentje met een harde rand, dunne bodem en lekker veel kaas. Vlees hoeft niet per se. Al vind ik pizza tonno of pizza prosciutto op zijn tijd erg lekker.

Wat is je favoriete eten en drinken?
Eten: zonder twijfel iets uit de Italiaanse keuken. Drinken: ik wil elke dag een cappuccino of latte machiatto. Maar als het echt gaat om iets drinken voor de dorst dan kies ik voor water of ranja.

Wat is je favoriete parfum?
La Vie Est Belle.

Wat is het laatste ding dat je kocht?
Een extra accu en geheugenkaart voor mijn camera.

Wat deed je vanochtend om 8 uur?
Toen sliep ik nog.. Heerlijk!

Favoriete ijs?
Yoghurt met een smaakje. Yoghurt bosvruchten, yoghurt mango, yoghurt aardbei!

Slaap je veel of sta je vaak vroeg op?
Het liefst slaap ik veel, maar met 2 kleine kinderen begint de dag wel tussen 7 en 8. Soms doe ik nog wel eens een powernapje overdag als ze allebei slapen.

Ben je geordend of slordig?
Ik ben sowieso geordend. Maar ik kan ook heel slordig zijn. Thuis ligt er altijd overal wel wat. Op mijn werk is het kantoor echt een ontplofte bende, maar aan het einde van mijn dienst dan heb ik alle info bij elkaar en wordt het weer een geordend kantoor.

Wie wil je op dit moment graag zien?
Man en kids. 24 uursdienst is veel te lang. Daarbij heb ik deze week veel gewerkt (42 uur en ‘maar’ 28 op contract) dus ze veel gemist.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Dan zou ik wel een andere baan willen hebben, bij de politie. Ik zou graag een twee onder een kap of een vrijstaande woning willen met een ruime tuin. Verder hoop ik dat mijn kinderen dan nog steeds net zo gek op mij zijn als nu.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn ogen.

Ben je verlegen?
Nee. Al kan ik soms wel met mijn mond vol tanden staan als iemand een grap over mij maakt.

Heb je een accent?
Ik denk van niet. Ik kom uit het oosten van het land, maar mijn ouders van origine niet. Ik heb het accent dus niet van huis uit meegekregen.

Heb je broers en zussen?
Ik heb een zus, een broer en een pleegbroer.

Hoe ziet de gemiddelde dag eruit voor jou?
Ik word tussen 7 en 8 wakker van de kinderen. Soms kijken we nog even tv in het grote bed. Dan gaan we allemaal aankleden en beneden ontbijten. De kinderen gaan spelen, ik drink koffie. Meestal gaan we nog wel even weg. Wat boodschapjes doen, naar een vriendin of gewoon lekker een stukje wandelen. ‘s Middags zijn we thuis want Riv slaapt dan. Daarna spelen we nog wat en gaat één van ons koken. Daarna de bende opruimen, kinderen naar bed en hebben we de avond voor onszelf. We werken onregelmatig dus het komt ook maar zo voor dat één van ons halverwege dit programma thuis komt of juist weg gaat.

Zo, dat was hem dan. Nu weten jullie iets meer van mij. Ik zou het leuk vinden als jullie ook antwoord geven op een van de vragen.

xoxo Marissa 2

0 Comments

  1. Ik ben zo trots op je! Talentje!❤️

    1. Zo lief van je! Op nog veeeeel meer artikelen die online komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.