Persoonlijk

Get to know me // Pascalle

Hi!

Eerst maar eens wat meer over mezelf! Hou je vast, dit is Pascalle!

Geboortejaar:

1988

Hoe lang ben je?

Lang? Kort bedoel je! 1,68 ongeveer.

Wat dacht je toen je vanochtend wakker werd?

Huh? Waarom ben ik in hemelsnaam wakker terwijl mijn kinderen nog slapen?!

Waar ben je op dit moment?

Ik zit op dit moment aan onze eigen eettafel achter mijn laptop, tussen de bedrijven door vind ik het heerlijk om de blogs op de site bij te werken!

Single/relatie?

23 augustus 2010 trouwden Ruben en ik, en we zijn inmiddels alweer 12 jaar bij elkaar!

Geef een korte omschrijving van jezelf:

Ik ben van de planning, dat wil zeggen: ik heb graag de touwtjes in handen! Dat maakt mij ook een klassieke controlfreak, ik word rustig van het feit dat ik alles onder controle heb. Althans, dat d√©nk ik. Want het is nou niet bepaald mijn beste eigenschap. Maar ik leer steeds beter dingen los te laten en mijn leven wordt daarmee steeds relaxter! ūüėČ

Wat zou je op dit moment graag willen?

Omdat we een gezin met twee jonge kinderen hebben, kom je weinig aan jezelf toe. We gaan regelmatig uit eten of een nachtje weg, maar ik verlang toch wel heel erg naar een lekkere vakantie samen met Ruben. Het lijkt me heerlijk om Nederland even te verlaten zónder kinderen!

Wat is je doel in het leven?

Mijn doel was altijd: de man van mijn dromen vinden, een mooie woning, een mooi gezin en gelukkig zijn. En dat heb ik nu, dus tsja….doel behaald! Nu kan ik alleen nog maar wensen dat we gelukkig¬†blijven!

Waar ben je bang voor?

Ik ben soms wel eens bang voor de toekomst: de wereld wordt steeds slechter, hoe zou het er allemaal voor mijn kinderen uitzien als ik er niet meer ben?

Heb je je rijbewijs?

Gelukkig wel! Al heb ik die nog maar weinig nodig sinds ik thuis werk.

Nagellak of lipstick?

Nagellak! Ik ben heel basic wat make-up e.d. betreft, maar vooral in de zomer vind ik het erg leuk staan! Rood is favoriet!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

De lente, zo fijn om na de koude winter de eerste zonnestralen te voelen en voor het eerst weer zonder jas naar buiten te kunnen!

Wil je ooit trouwen?

Zeker: in 2010 kwam deze droom uit!

Ben je een health freak?

Een gevalletje “er tussen in” denk ik. Ik ben bewust met voeding en bewegen bezig, maar wil mijn leven er niet volledig door laten beheersen. Een frikadel speciaal op zijn tijd vind ik heerlijk, en als ik een keer geen zin heb om te hardlopen, dan gewoon lekker niet!

Wat voor kleur en lengte heeft je haar?

Ik heb donkerblond haar, en inmiddels hangt dit al een paar jaar op mijn schouders qua lengte. Ik heb alle mogelijke kapsels wel gehad in mijn jongere jaren, maar ik heb nu toch wel ingezien dat dit me het beste staat….

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

De winter komt eraan, en dat betekent tijd voor nieuwe spullen. Mijn winterjas is na drie jaar dragen nu echt wel overleden, dus ik wil erg graag een nieuwe kopen binnenkort!

Heb je tattoos of piercings?

Tattoos, love it! Ik heb mijn armen inmiddels aardig vol met oa een tekst, japanse stijl, een roos die Ruben ook op dezelfde plek heeft laten zetten en een heel stuk op mijn onderarm. Ik wil beide armen vol hebben, dus nog niet klaar!

Draag je een bril?

Nee.

Wat is jouw perfecte pizza?

Een verse pizza met tonijn, jammie!

Wat is je favoriete eten en drinken?

Ik ben dol op verse friet, daar kun je me altijd voor wakker maken! Ook ben ik erg gek op koffie, no life without this!

Wat is je favoriete parfum?

Dolce & Gabanna Light Blue: all time favorite!

Wat is het laatste ding dat je kocht?

Een paar items voor de kids uit de nieuwe collectie voor aankomende winter

Wat deed je vanochtend om 8 uur?

De deuren van mijn Gastouderopvang openen, 8 uur is spits hier met alle ouders die hun kinderen komen brengen.

Favoriete ijs?

Calippo!

Slaap je veel of sta je vaak vroeg op?

Ik zou graag veel slapen, maar sinds de komst van de kinderen kan ik hier alleen maar van dromen….Ik ga er doordeweeks graag vroeg in, want ik moet er ook weer vroeg uit. Gelukkig heb ik een man die me regelmatig de kans geeft om me in de vakantie of in het weekend nog eens even een uurtje om te draaien. Goud!

Ben je geordend of slordig?

Geordend. Maar sinds mijn zwangerschappen merk ik wel dat ik sneller chaos in mijn hoofd heb en dus wat meer vergeet.

Wie wil je op dit moment graag zien?

Marco Borsato! Wat een inspirerende man met een hart van goud! Dit klinkt zo fout, maar ik ben gewoon echt keihard fan!

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?

Dat de missie opvoeden toch al wel een flink stuk als geslaagd voelt! En ik hoop dat ik misschien weer een keer mijn kans grijp om wat bij te studeren en dus een extra diploma kan halen.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Mijn haar! Ik hoef er maar weinig aan te doen en in de zomer zorgt de zon voor mooie lichte plukken, ideaal!

Ben je verlegen?

Absoluut. Ik kijk graag de kat uit de boom, maar als ik mensen wat beter ken kom ik wel los.

Heb je een accent?

Ik hoor het zelf niet, maar volgens familie uit het westen kan je zeker wel horen dat ik in het oosten van het land woon. Bummer, want heel charmant vind ik het eigenlijk niet…

Heb je broers en zussen?

Ja, ik heb een jongere broer en jonger zusje, en een pleegbroer die eigenlijk ook gewoon als echte broer voelt.

Hoe ziet de gemiddelde dag eruit voor jou?

Als ik moet werken sta ik meestal vroeg op, en zijn onze eigen kids niet veel later ook wakker. We ontbijten samen en dan stromen langzaam aan de opvangkinderen binnen.

Ik ben tot 17:30 – 18:00 aan het werk en we doen hier allerlei activiteiten die ik soms spontaan op de dag zelf nog bedenk: heerlijk! Aan het eind van de middag ben ik overigens wel kapot, maar meestal heeft mijn geliefde het eten al voorbereid of zelfs gekookt dus ik hoef dat dan alleen nog maar op te warmen. Hoe fijn!

Rond 18:30 – 19:00 breng ik de kinderen naar bed, Ruben werkt veel avonddiensten dus dat stuk doe ik een groot gedeelte van de week alleen. Daarna doe ik gauw nog even de was en haal ik de stofzuiger en de dweil er door beneden, en dan plof ik meestal rond 20:30 moe maar voldaan op de bank!

Schermafbeelding 2018-08-21 om 16.59.16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.