Persoonlijk Tag

LET’S GET PERSONAL TAG

Het leek me wel eens leuk om weer een tag in te vullen. Er zijn inmiddels flink wat mensen bij gekomen die mijn blog volgen, en lang niet allemaal bekenden. Wel zo leuk dus als jullie ook iets over mij persoonlijk te weten komen. Welk woord gebruik ik net te vaak? En waar erger ik mij INTENS aan? Lees mee om het te weten te komen.

HOE ZIET DE HOMESCREEN VAN JE TELEFOON ER UIT?

Een foto van Riv en Vieve van de fotoshoot van pas. Het wisselt nog al wat mijn achtergrond is, maar eigenlijk altijd een foto van de kinderen eventueel met een van ons er bij op.

JE GAAT NAAR EEN KROEG/CAFÉ, WAT BESTEL JE?

Nu het weer lekkerder weer is bestel ik weer graag Liefmans. Maar voor een droge witte wijn ben ik ook altijd weer te porren. Als ik geen alcohol drink, dan neem ik eigenlijk altijd ice tea green (wel alleen van Fuze of Lipton, luxepaardje he) of Rivella.

NAAR WIE WAS JE LAATSTE APPJE?

Ik heb er echt even voor gekeken. De app met Steef staat ‘vastgemaakt’ boven in mijn lijst met chats, maar mijn laatste app is naar Lisa. Met haar app ik eigenlijk iedere dag wel. Soms reageer ik pas een dag later, maar dan kletsen we gewoon die dag verder waar we gebleven waren.

WAT IS HET LAATSTE LIEDJE DAT JE HEBT GELUISTERD?

Geen idee eigenlijk. Stephan had een afspeellijst op Spotify aan gezet. Meestal zijn dat akoestische covers, maar nu waren het nummers die ik niet kende. We luisteren meestal afspeellijsten ‘Coffeehouse’ of andere relaxte muziek.

WAAR KUN JE JE ENORM AAN ERGEREN?

Heb je even? Waar niet aan kun je je beter afvragen. Ik ben soms echt een enorme zeikerd, ik vind het heerlijk om een potje te klagen en te zeiken. Maar goed, waar ik me aan erger?

• Mensen die een rotonde driekwart nemen op de buitenste baan.
• Mensen die links of op het midden van de snelweg blijven rijden op slakkentempo.
• Überhaupt slakkentempo op de weg. Als je 80 mag, rijd dat dan ook in plaats van 50.
• Mensen die liegen of achter je rug om over je praten.
• Als mensen vooral over zichzelf praten, en dan met name over hoe goed, slank, of succesvol ze wel niet zijn.

KOFFIE OF THEE?

Duhhh. Koffie. Maar wel met een goede laag opgeschuimde melk. Als ik veel koffie op heb dan schakel ik wel over op thee.

WAT WAS JE EERSTE E-MAILADRES?

Ik had een oppaskindje die me marizzypizzy noemde. Iets daarmee was het. Toen ik dat een beetje #voorlul vond heb ik het veranderd in mijn voor- en achternaam. Toen ik ging trouwen heb ik weer een ander mailadres gemaakt.

In ‘mijn’ tijd gebruikte je een e-mailadres trouwens nog als voorloper van WhatsApp en SMS. Ik mailde met mijn klasgenoten en vriendinnen over hoe het met ze ging. Lekker oldschool dus.

EEN SERIE OF EEN FILM?

Series. Die duren wat minder lang en kan ik dan lekker kijken wanneer ik wil en even gauw tussendoor. Op dit moment heb ik bijna seizoen 3 van Jane the Virgin af en kan ik aan het gloednieuwe seizoen 4 beginnen. Als je nog leuke tips hebt, let me know!

VLEES OF VIS?

Vlees. Dat vind ik wel echt lekker, bij voorkeur wel rund. Zowel Steef als ik houden niet heel erg van vis. Als steef niet thuis eet maak ik nog wel eens iets met Witte vis of tonijn, dat eet ik anders nooit. Maar met garnalen of zalm maak je mij écht niet blij.

Ik probeer tegenwoordig wel vaker vegetarisch te eten. Zo heb ik een lekker recept van een vegetarische quiche, maar eten we ook vaak een vega kipschnitzel bij onze aardappeltjes.

WELK WOORD GEBRUIK JE EIGENLIJK ECHT TÉ VAAK?

Ik denk dat het beter is, dat dat niet hier op de blog staat. Ik kan soms nogal grof gebekt zijn, al houd ik echt niet van vloeken. Maar sommige taal hoeft niet op mijn blog te zwerven.

KATTEN OF HONDEN?

Katten! Wij hebben een kat, Dex. Eigenlijk wilde ik het liefst een hond, maar met onze onregelmatige banen vond ik dat niet heel praktisch omdat je die natuurlijk ook regelmatig uit moet laten. Ik werkte weinig en we vonden een klein beestje in huis wel leuk. Toen kwam Dex 5 jaar geleden bij ons wonen. En heel eerlijk… als hij dood gaat hoef ik niet zo nodig een nieuw huisdier. Hij is erg op zichzelf en ik vind het ook wel prima zonder. Hoef je voor vakanties ook niets te regelen.

UTRECHT OF AMSTERDAM?

Utrecht! Het is het stadje waar mijn vader vandaan komt, waar ik zelf heb gestudeerd en heb gewoond en waar ik regelmatig kwam met vriendinnen. Ik vind het nog steeds lekker om door de binnenstad te struinen en langs de grachten te lopen. Als Steef en ik een dagje gaan winkelen zonder kinderen gaan we vaak naar Utrecht.

WAT IS JE FAVORIETE EMOJI?

Die emoji die huilt van het lachen is favoriet. Ik ben nogal sarcastisch aangelegd, ook groot fan van RUMAG. Ik maak het wel vaak weer goed met een hartje of een kuspoppetje. Zo ben ik dan ook wel weer.

WAT IS JE GUILTY PLEASURE OP HET GEBIED VAN TELEVISIE?

Ik vind van die té voorspelbare soaps heerlijk om naar te kijken. GTST bijvoorbeeld, maar ook de Spa wat vorig jaar op TV was kijk ik lekker weg. Op Netflix ga ik dus voor Jane the Virgin, Gossip Girl en dat soort trash TV.

WAT IS JE FAVORIETE DAG VAN HET JAAR?

Dat vind ik een lastige.. Een echt favoriete dag heb ik niet echt. Maar als ik er een moet kiezen valt hij sowieso in de lente of in de zomer. Ik denk dat ik dan voor de verjaardag van Riv of Vieve ga. Ik houd niet zo van verjaardagen (geven), maar ik vind het heerlijk om te zien hoe zij genieten.

ENGELAND OF AMERIKA?

Ik ben 1x in Engeland geweest, in Londen om precies te zijn. Daar gingen we een weekend heen toen ik zwanger was van Riv. Ik zou daar heel graag nog eens naar toe willen. Londen vind ik een heerlijke stad om doorheen te ‘reizen’ met alle Undergrounds. Ook roep ik al jaren dat ik heel graag naar Amerika wil, sowieso naar NYC en verder eens kijken wat het allemaal voor moois te bieden heeft. Maar dan wel als de kids groot genoeg zijn, zodat zij het ook bewust mee maken.

MEEST RANDOM FEITJE OVER JEZELF?

Anders dan mijn huis doet vermoeden, houd ik van orde en structuur. En dan met name in mijn hoofd. Ik maak graag lijstjes van dingen die ik nog moet doen, of wanneer ik spullen inpak voor de vakantie. Ik heb een hekel aan troep. Ons eigen huis is geregeld een troep, daar kan ik dan erg slecht tegen, al ben ik vaak ook degene die de troep maakt. Andere dingen hebben dan even prioriteit wanneer ik orde in de chaos aan het scheppen ben. Ach, dat opgeruimde huis komt vanzelf wel weer.

BELANGRIJKSTE LEVENSLES DIE JE TOT NU TOE HEBT GELEERD?

Dat je hard moet werken en door moet zetten om te bereiken wat je wil. Als je een droom hebt, ga er dan voor en een tegenslag betekent niet het einde van die droom. Blijf jezelf uitdagen, daar wordt je leven leuker van!

Dat was hem. De let’s get personal tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden zo wat over mij te lezen. Heb je nog een prangende vraag, of ben je ergens nieuwsgierig naar? Laat het me vooral weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.