Fashion Shoppen

MIJN WINTERJAS FAVORIETEN VOOR MEISJES

De dagen worden korter. Zodra dat begint, moet ik altijd even omschakelen. Mijn geliefde zomer moet ik achter me laten. De zomer maakt plaats voor de herfst en winter. Wat ik daar wel leuk aan vind, is een nieuwe collectie shoppen voor mezelf en de mini’s! Riv past nog veel van vorig jaar, Vieve -uiteraard- niet. Ik neusde wat rond op internet. Hier vind je mijn favorieten voor een meisje.

Prijs

Laat ik voorop stellen dat ik de meeste prijzen voor een kinderjas echt achterlijk duur vind. Zo’n klein beetje stof, vaak niet eens super bijzonder en daar betaal je dan nog best veel geld voor. Ik ben niet per se fan van een bepaald merk, maar vind bijvoorbeeld Noppies en Tumble ‘n Dry wel heel mooi. Maar heel eerlijk, ik vind €70,- voor een winterjas echt te duur. Dat werd verder zoeken dus. De winkelketen met mijn meeste favorieten? Die verklap ik alvast, Zara!

Tumble ‘n Dry

Oké, ik vond bij Tumble eigenlijk maar één jas voor Vieve die ik mooi vond, de rest gewoon niet. Dit jasje is olijfgroen, sowieso een van mijn lievelingskleuren. Hij ziet er lekker warm uit, basic, maar mooi. Dit jasje kost €69,99. Vind ik dus teveel voor een winterjas voor 1 jaar.

Noppies

Noppies vind ik eigenlijk pas leuk sinds ik een dochter heb. Ik kocht er voor mezelf ook wel positiekleding, maar voor Riv vond ik er niet zoveel leuks. Dit seizoen staat er jammer genoeg weinig van mijn smaak tussen als het gaat om winterjassen. Deze jas, Varick, vind ik wel leuk. Meisjesachtig, maar niet te. Het is niet een jas met de wauw factor, daarbij opgeteld dat deze ook voor €69,99 over de toonbank gaat, maakt dat ik deze skip.

Zara

Zara is een winkel waar ik sowieso vaak slaag voor kinderkleding. De maat is soms even zoeken, het een valt kleiner, het ander een beetje groter. In ieder geval vond ik hier veel jasjes die ik voor Vieve zou kunnen kiezen.

  1. Dit jasje vind ik echt leuk. Ik hou van teddy. Voor mezelf vind ik dat ook leuk, maar ik ben dan ook van het praktische. In de regen zijn dit nou eenmaal niet de fijnste jassen. Omdat ik het voor de kids het belangrijkst vindt dat ze warm blijven is deze dus wel heel geschikt. Leuk detail vind ik de binnenkant van de jas. Helemaal mijn smaak. Prijs: €27,95
    Update 19-09: ik heb het jasje besteld, maar ik had de capuchon niet goed bekeken op de site van Zara. Dat is een kop van een dier. Niet mijn smaak! Jammer, want hij was verder wel leuk. Hij valt wel heel breed heb ik het idee!

2. Een roze parka. Ik hou van dit soort jasjes. Met de touwtjes in de middel maak je hem net wat minder log. Het bontkraagje kun je er op doen of er af laten, net naar eigen smaak. De prijs vind ik wel wat aan de hoge kant voor zo’n simpel jasje: €39.95.

3. Dots! Ik hou er van. Zwart vind ik vaak wel een beetje een treurige kleur. In de winter heb ik zelf niet zoveel kleur op mijn wangen, zwart maakt dan wel een beetje pips. Ik vind deze wel echt heel leuk met die stippen er op. De prijs is ook leuk! €25,95.

4. Nog een teddy achtig jasje. Het kleurtje vind ik erg leuk. Een leuke sjaal erbij maakt hem denk ik helemaal compleet, anders is de hals een beetje kaal denk ik. Ook dit jasje heeft een leuke prijs: €27,95.

H&M

De collectie van de H&M viel me helaas wat tegen. De echte winterjassen vond ik niet leuk. Wel hebben ze een heleboel leuke tussenjasjes of regen accessoires.

Buitenbroek
Voor Riv heb ik vorig jaar een buitenbroek gekocht. I-de-aal! Hij speelt graag buiten ook als het nat en koud is. Ik deed hem dan zijn buitenbroek met zijn regenlaarsjes aan. Kon hij lekker buitenspelen en werden zijn kleren niet helemaal nat en vies. Na het buitenspelen hing je de broek te drogen en klaar was je!

H&M heeft ze tegenwoordig ook. Ik vind zelf deze roze leuk, maar hij is er ook in het geel en marine blauw. Deze versie is ongevoerd, maar er is ook een gevoerde versie (ook in verschillende kleuren). Beiden kosten €19,99.

Bodywarmer
Oooooh ik wilde dat deze bodywarmer er in een jas was! Wat vind ik deze leuk! Ik vind bodywarmers alleen zo moeilijk te combineren. Waar draag je dat bij? Wanneer draag je ze überhaupt? Mocht jij nou wel een bodywarmer fan zijn, deze komt dus ook van H&M en kost €19,99.

Regenjack
Dit is toch een leukerdje!? Het is een regenjack. Ik vind stippen leuk, vooral als ze niet zo symmetrisch zijn. Alleen is een regenjack hier weer een gevalletje wanneer doe je dit aan bij een kind van 1? Ik ga dan liever toch voor warm. Maar, ik vind hem leuk. Prijs: €24,99.

En welke jas is het geworden?

De grootste lacher is nog wel dat ik éventjes vergeten was dat wij al een jasje voor Vieve hadden gekocht. Wij zijn in mei naar Zeeland geweest. Daar was een winkel met allemaal sale. Daar vonden wij dit jasje van Moodstreet. Nieuwprijs is €59,95 en daar afgeprijsd voor €15,-. Nu ik dat zo opschrijf mag ik van mezelf nog best een jasje van de Zara erbij kopen.

Dit waren mijn favorieten. Zit er iets bij wat jij leuk vindt, of heb jij zelf nog andere favorietjes? Laat het me weten. Nu nog op zoek naar mijn eigen winterjas. 

xoxo Marissa 2

1 Comment

  1. […] schreef al eerder een artikel over leuke herfst en winterjasjes voor meisjes [klik!], maar daar ik wilde alleen nog een goedkoper tweede jasje voor erbij. Toen Litze me een foto […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.