MOMories

MOMories 21 ☆ FAMILY TIME

Goeiemorgen deze maandag! Afgelopen week was, afgezien van 3 drukke late diensten, heerlijk! De zon liet zich wat vaker zien, ik pakte het hardlopen weer op en Mies kwam langs met de boys. En zoals jullie inmiddels wel van me gewend zijn is dat allemaal weer te zien in een nieuwe MOMories.

Op maandag moet ik flink bijkomen van mijn werkweekend. Ik deed daarnaast veel te veel dingen die ik gewoon leuk vond. Even rustig aan dus.

Stephan en Vieve zijn even mijn auto wegbrengen voor de APK en wandelen daarna weer naar huis. Krijg ik deze foto door geappt ♥

Ik heb dus lekker even tijd met Riv. Ik hang de was buiten op in het zonnetje en ga daarna met een bak koffie in de zon zitten. Daarna ruim ik wat op, maar krijg barstende koppijn. Maar dan ook écht.. Ik neem wat in en doe het even rustiger aan. Gelukkig zakt de hoofdpijn. We gaan nog even met zijn viertjes op pad.

Lekker nog even naar het stadsstrand. Net als vorige week. Zo een fijn plekje. Hier gaan we vaak naar toe komend seizoen denk ik. We nemen een tas vol drinken, koekjes, schepjes en emmertjes mee. Er zat nog bellenblaas in, van een cadeautje op het kinderdagverblijf. De kinderen vinden de bellen geweldig en rennen er achter aan. We genieten mega!

We eten ons eerste ijsje van dit jaar. Wat een heerlijk weer is het. Hier kan ik wel weer aan wennen.

’s Avonds vind ik het tijd voor weer een rondje hardlopen. Ik ben in oktober voor het laatst geweest, hoog tijd dus. Elke keer bedenk ik wel weer een smoes waarom ik die dag niet kan gaan. Juist omdat ik zo’n hoofdpijn heb gehad denk ik dat het goed is om buitenlucht en beweging te hebben. Ik stel mezelf als doel dat ik 3 KM achter elkaar wel moet kunnen rennen. Ik denk onderweg wel 100x dat ik dat niet red, maar ik zet door. Achteraf zie ik op mijn horloge dat ik in hetzelfde tempo rende als toen ik 3x per week ging hardlopen. #PROUD


Het is dinsdagochtend. Stephan moet op tijd naar zijn werk en dus breng ik de kinderen naar het kinderdagverblijf.

Ik heb geen auto, want die staat nog bij de APK. Ik wandel er lekker met ze naar toe. Riv noemt ondertussen steeds alle automerken op.

Als ik ook op mijn werk ben dan krijg ik deze foto door op de app. Wat een dametje.. Staat ze hoor voor de spiegel. Die lange haren vind ik zo leuk staan.


Op woensdag zijn veel van mijn vriendinnen vrij. Mies ook! We hebben gezellig samen afgesproken.

Mies komt gezellig hier met de boys. Ze neemt deze super mooie bos bloemen mee! Helemaal mijn smaak en er zit zo’n lief kaartje bij! Onze vriendschap is zo bijzonder. We kennen elkaar relatief gezien nog maar zo kort, en toch is onze vriendschap echt dik. 2 kids in precies dezelfde leeftijd schept wel een band kun je stellen.

Het is zo mega leuk om te zien hoe de jongens lekker met elkaar spelen. Ze hebben ons totaal niet nodig. Ze spelen met de auto’s, met de trein en lekker buiten. De regen die voorspelt was is nergens te bekennen. Ondertussen kunnen Mies en ik lekker bij praten. Steef is ook thuis. We missen alleen Koen dus nog.

By FAR de leukste foto van vandaag! Onze oudste schatjes. Ze zijn écht vriendjes en heel erg dol op elkaar. Grappig, want ze zijn zo verschillend! Het was heel erg gezellig weer. Jammer dat we niet bij elkaar om de hoek wonen.

Deze twee eten nog even samen een peertje.

’s Avonds bak ik een bananenbrood waarvan het recept later deze week op de blog verschijnt.
Spoileralert: hij is HEERLIJK!


Het is donderdag. Ik heb vandaag een late dienst. Mijn ontbijtje is een plakje bananenbrood en een smoothie. Verder doe ik heel rustig aan, maak ik geen foto’s en ben ’s avonds laat pas weer terug van mijn werk.

LEES (EN KIJK) OOK: WE GAAN ALLEMAAL LOGEREN ☆ VLOG 9


Op vrijdag word ik redelijk brak wakker. Niet heel handig, want ik heb een lange dag voor de boeg. Ik heb een vergadering en een late dienst, van 11:00 uur tot 23:00 uur.

Mijn schoonzus stuurt me deze foto’s door. Steef is even aan het helpen bij hen in de tuin. Riv wil ook heel graag helpen. Je wilt niet weten hoe zwart ze zijn geworden van al dat zand. Wel heel leuk om foto’s door te krijgen op zo’n lange werkdag.

We buffelen flink door op het werk, en rond 23:00 uur ben ik lekker thuis. Mijn weekend is begonnen.

WEEKEND

Joehoeeeee we hebben weer een vrij weekend. Daar ben ik echt aan toe!

Al vroeg op de ochtend komt Mark om een fonteintje op onze WC te maken. Die hadden we nog niet.

Ik ga na veel te weinig nachtrust uit bed en ga weer een rondje hardlopen. Het gaat niet zo lekker als van de week, maar frisse lucht doet me goed.

Als ik gedoucht en wel weer beneden ben en Vieve slaapt, wachten Riv en ik tot ze wakker is zodat we daarna weg kunnen. Ondertussen delen we samen een appeltje kaneel.

De zon schijnt en we gaan even de Utrechtse Heuvelrug op. We zijn weer een paar familie kiekjes rijker.


Het is zondag en we zitten al vroeg in de tuin. De kids spelen lekker buiten, en wij genieten van het zonnetje.

En van koffie.. Ik vertelde in MOMories 20 welke melk ik tegenwoordig gebruik. Het was even wennen, maar ik vind het nu helemaal lekker! De kinderen spelen IN de tuintafel.. De tegel die er op lag was er even af, omdat Steef de wielen van de tafel moest maken. Vieve klom er in en Riv vond dat ook wel een goed idee.

Ik bouw een heerlijke salade in elkaar en ik maak een omelet. Die overleeft het omdraaien wederom niet. Achja, smaakt er niet minder lekker om. Ik loop alweer lekker op mijn slippers, het is echt zulk lekker weer!

We gaan eind van de middag op verlaat kraambezoek bij vrienden. Ik pak het cadeautje in. Leuk gelukt toch? Riv wilde helpen, maar ik wist even echt niet hoe ik dat moest doen zonder dat het inpakken verpest zou worden. De oplossing bleek hem gewoon te laten graaien in mijn mandje met washi tapes. Alle tapes die ik toch eigenlijk niet meer gebruik mocht hij pakken. Hij rolde er wat van af, scheurde het af en plakte het op zijn zelf bedachte cadeautje.

We blijven eten bij Bram & Anouk. Als toetje krijgen we deze mega lekkere apple crumble. We rijden rond bedtijd van de kids weer terug naar huis.

Het was weer een fijne week. Komen de week staat er (nog) niet heel veel bijzonders op de planning, behalve dat ik ein-de-lijk Lits en Zare weer zie. Dat is een poos geleden. Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne week, geniet er van en tot woensdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.