MOMories

MOMories 24 ☆ PASEN IN HET ZAND

Iets later dan beloofd, maar bij deze dan alsnog een nieuwe MOMories. We hadden een lekker paasweekend in de zon. Ik moest vrijdag nog werken, dus ons weekend begon pas zaterdag, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik verklap je vast, we deden veel en het was heerlijk weer!

WETEN WAT WIJ DE REST VAN DE WEEK DEDEN?
LEES DAN MOMories 23

Zaterdag word ik wakker bij mijn schoonouders. Als we allebei een late dienst of slaapdienst hebben, dan slaapt een van ons sowieso bij mijn schoonouders. Zij passen op, maar hoeven dan niet de nacht te doen. Vieve maakte er vannacht een feestje van, dus dat was balen voor mij. Toch sta ik frisser op dan ik had verwacht.

Ik rij naar huis met de kinderen, pak onze spullen en als Steef thuis is gaan we met onze buurtjes en de buurjongens op pad.

We gaan naar watergoed en beginnen met een heerlijk bakkie koffie in de zon.

De kinderen spelen met water en zand. Het is een top middag! Het is zo bizar warm!

Een Liefmansje erbij, en voor de kinderen een ijsje.

Eind van de middag rijden we naar huis. We eten wat, wachten onze oppassen op en dan gaan we met zijn vieren op stap. We gaan bowlen!

Dat gaat gepaard met veel gezelligheid en een paar drankjes. Parents on tour hoor! En hier is mijn score het hoogst, maar aan het eind van de avond eindig ik onderaan..

En door naar het terras! Fijn van zulke leuke buurtjes! Ik ben dit niet meer gewend hoor mensen, ik val bij de buren in slaap en dan is het de hoogste tijd om terug te gaan naar huis. Dat was een mooi avondje.


Het is 1e Paasdag! We gaan bij oud collega’s langs op verlaat kraambezoek. Er is een heerlijke Paasbrunch voor ons gemaakt. Die heeft de foto niet gered, want HONGER!

En ik heb niet veel meer andere plaatjes dan spelende en etende kinderen. Dat, in combinatie met de zon, is al gauw goed!

Als we thuis komen steekt Steef de barbecue aan en eten we gezellig met Jard een hapje.

Ziet er goed uit toch? Een kipburger à la Stephan!


Op 2e Paasdag hebben we wederom een volle dag.

We starten de ochtend op in de tuin en zodra de supermarkt open is doen we wat boodschappen. Dit té schattige en zomerse haarbandje shop je trouwens bij @tinexsarah.

Daarna gaan we met mijn schoonfamilie op pad!

Terwijl we wachten tot we compleet zijn, gaan de kinderen alvast de speeltuin in.

En dan gaan we midgetgolfen! Best een beetje moeilijk, maar met hulp van papa is het toch heel leuk!

Vieve kan natuurlijk niet mee doen, al zou ze dat wel willen. Ze is nogal ondernemend, en er zijn veel slootjes. Dat vind ik een nogal gevaarlijke combinatie, dus mevrouw moet in de buggy. Dat pikt ze, ongelofelijk maar waar, de hele rit! We parkeren haar wel zo dat ze alles kan zien natuurlijk, want anders laat ze wel van zich horen.

Riv wandelt ondertussen met oma mee van baan naar baan. Grote jongen!

En als we klaar zijn met spelen lekker uitrusten (met opa) op een bankje.

En door naar huis! De andere opa en oma zijn er.

Lekker krijten en liedjes zingen met oma!

Na het eten nog een ijsje halen! Wat een feest.

En daarna moet oma ze natuurlijk naar bed brengen. Dat is één groot feest!

Wij spelen nog een potje beverbende met mijn ouders en hebben het gezellig. Dan rijden mijn ouders ook weer naar huis en kruipen wij moe, maar voldaan ons bed in. Het was een heel fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.