MOMories

MOMories 32 ☆ EVEN TOT RUST KOMEN

Goeiemorgen! Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe MOMories. Een wat korter exemplaar vandaag. Ik moest afgelopen week echt even tot rust komen en as we speak zitten wij op Texel, we hebben er bijna een lang weekend op zitten. Daar komt een aparte MOMories van online. Vandaag dus een MOMories van vorige week, maandag tot en met donderdag.

Het was een rustige week. Ik moest echt even bij komen van alle dingen die we afgelopen tijd hadden, en ik had echt behoefte aan heel veel quality time met de kinderen. Dat liep alleen een beetje anders dan ik dacht…

Maandag is het 2e Pinksterdag. De meeste mensen zijn lekker vrij. Al mag ik ook niet klagen hoor, ik hoef maar tot 12:30 uur te werken. Uit mijn werk pik ik de kinderen op bij mijn schoonouders.

Vieve slaapt nog als ik aan kom, maar wordt niet lang daarna wakker. Even wakker worden en nog een paar druiven van oma scoren en dan rijden we naar huis.

Mijn ouders komen nog even langs en eten gezellig mee. Ik vergeet helemaal om foto’s te maken, zo gezellig is het. Als de kids in bed liggen gaan wij lekker met de beentjes omhoog.


Op dinsdagochtend is Riv nog mega moe. Ik laat hem even liggen tot hij uit zichzelf wakker wordt. Dan zijn ze vandaag maar wat later op het kinderdagverblijf. Ik drop ze daar en rij daarna gauw weer naar huis.

Mijn ontbijt had ik nog niet gehad, dus ik ontbijt lekker op de bank met programma gemist. Daarna even met wat schoonmaakspullen in de weer, om vervolgens weer met een bak koffie te pauzeren.

Ik heb via @laviesanne deze nieuwe essence lippenstift ontdekt. Mega chill ding en blijft lekker zitten. Slechts €2,39 dus daar kan ik me geen buil aan vallen. Zie ik er ook eens gezellig uit als ik naar mijn werk ga ?.

Voordat ik naar mijn werk ga rij ik eerst even naar Lisa. Even bijkletsen en daarna draai ik een 1 op 1 dienst op mijn werk.

Ik ga met mijn cliënt lekker sporten in de sporthal. Even wat energie kwijt en het hoofd leeg maken. Rond 21:30 uur zit mijn dienst er op en rij ik lekker weer naar huis. Ik ben 9 dagen vrij!


De woensdag… pfff kunnen we die niet skippen? De kinderen moeten vaak echt even bijkomen van die dag kdv. HOE doen ouders dat van wie de kids 3 of meer dagen naar de opvang gaan?

Het is zeg maar niet een hele gezellige dag. Stephan is de hele dag aan het werk en ik vind het dan best pittig in mijn eentje. De kids kijken veel filmpjes. Soms is dat maar even zo. Dan is het voor iedereen het meest gezellig.

Vieve slaapt lekker op tijd, en dan maak ik deze mega salade voor mezelf. LOVE IT! Ik heb altijd zo’n trio sla krop in de koelkast liggen. Daar snijd ik dan wat vanaf, kook wat eitjes (die de kinderen vaak jatten, dus vandaag kookte ik er gewoon 4, iedereen blij) en doe er wat rode ui, paprika, tomaat en komkommer bij. En vandaag ook feta. Aanmaken met wat olijfolie, peper en zout en klaar is Klara.

Dit vind ik leuk! En gek.. Maar vooral leuk. Ik krijg deze foto doorgestuurd. Moeders op je beeldscherm. Er kwamen 2 vlogs online vorige week. De ene over het concert van Marco Borsato waar ik met mijn zus heen ging en de ander over Riv zijn verjaardag en het feestje van mijn schoonouders. Nog niet gezien? Kijk meteen even en abonneer je dan ook op mijn kanaal, vind ik leuk!

Riv heeft eind van de middag een afspraak bij de KNO arts. Die loopt flink uit en in de wachtkamer hebben hij en Vieve de hele tijd oorlog met elkaar. Ik voel me intens bekeken door alle andere patiënten en Riv stort zich meerdere malen dramatisch ter aarde. Toppie. Gelukkig is het bij de KNO arts wel allemaal goed, zijn oren zien er goed uit.

De hele terugweg is het drama en huilen. Ik probeer Riv te troosten, maar dat is niet echt te doen. Ik plant hem op ons bed met een filmpje en dan kruipt hij stiekem toch steeds tegen me aan. Moeders kont ligt natuurlijk ook het beste, snap ik jongen. Na het eten doen we een rondje boodschappen en is iedereen weer vrolijk en ontspannen.


Donderdagochtend begint mijn dag heel vroeg. Ik heb een afspraak in Apeldoorn. Ik kan daar geen foto’s van maken. Hopelijk kan ik jullie in een later stadium vertellen wat ik vandaag heb gedaan.

Eind van de middag ben ik weer thuis. Ik lees lekker boekjes met Riv en haal heel veel knuffels bij mijn twee kleine draken. Verder pak ik wat in voor onze mini-vakantie naar Texel.

Het is wel de allerkortste MOMories ever.. Maar het was gewoon een rustig weekje, waarin ik het lekker rustig aan deed en mijn telefoon wat meer links liet liggen. Ook is hij extra kort omdat we op vrijdag naar Texel gingen. Daar wilde ik graag een aparte MOMories van maken. Hopelijk wordt die wel lekker lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.