MOMories

MOMories 43 ☆ OPERATIE & VERSE BLOEMEN

Een MOMories op vrijdag!? En het weekend ontbreekt? Jazeker.. De meid dacht laten we eens gek doen. Nee, we gaan vandaag een weekendje weg met Koen en Michelle en de kinders. Ik verwacht dat er zomaar heel veel beeldmateriaal ontstaat komend weekend, dus leek het me leuk dat in een aparte MOMories te verwerken. Nou is het niet zo dat ik over de afgelopen dagen weinig te vertellen had, dus splits ik hem gewoon op. Ik werd onder andere EINDELIJK geopereerd aan mijn oor. Ik vertel je er alles over, lees mee.

MAANDAG

Na een werkweekend ben ik vandaag lekker vrij. Ik zie wel wat vandaag ons brengt en waar we zin in hebben.

Als Vieve op bed ligt gaan Riv en ik lekker met een dekentje op de bank. De rode voor hem en de zwarte voor mij. We kijken lekker allebei een filmpje.

We gaan even de kat van onze buurtjes eten geven, die zijn er niet. Dit katje is een echte knuffelkont, in tegenstelling tot Dex. Riv vindt dat geweldig en wil lekker met haar knuffelen en haar op schoot. Stiekem vind ik het ook wel leuk zo’n knuffelkat.

Na een ochtend thuis hangen besluit ik er even op uit te gaan als Vieve wakker is. Ik moet wat dingen kopen en wil ook nieuwe bloemen in huis.

Mooi bloemenmeisje.

‘s Avonds laat Riv zich van zijn puberale kant zien. Hij roept een paar keer naar beneden dat Vieve uit bed is, dat zijn knuffel gevallen is, dat het zoveel herrie is en dat hij warme melk wil. Laterrrrr het is bedtijd.

DINSDAG

Ik breng de kids naar het kinderdagverblijf en besluit verder niet zo veel te doen voordat ik moet werken. In de chillstand. Ik maak ook letterlijk 0 foto’s vandaag.

Deze krijg ik doorgestuurd van het kinderdagverblijf. Vieve mag vandaag wennen op de peutergroep en speelt tegelijk met Riv buiten. Riv zit haar even uit te leggen hoe ze de auto moet tanken (denk ik) en zegt: “Even de auto tanken, doet mama ook zo.” hahahaha kleine vriend.

WOENSDAG – DE DAG VAN DE OPERATIE

Goeiemorgen! Vandaag is het een spannende dag. Ik word aan mijn oor geopereerd. Tijdens onze vakantie in Egypte knapte mijn trommelvlies tijdens het snorkelen. Vandaag wordt hij dicht gemaakt. De kinderen zijn een dagje extra op het kdv, zodat Steef mee kan naar het ziekenhuis.

Ik begin de dag met een smoothie. Bij de Lidl hebben ze diepvriesfruit en dat zit verpakt in zakjes voor 1 portie. Je doet er sap of water bij en mixt het in de blender. Ik voeg zelf nog een eetlepel lijnzaad toe en een extra banaan. Als de smoothie klaar is mik ik er nog wat chiazaad op. Prima ontbijtje voor als je niet van een heel stevig ontbijt houdt.

Zul je altijd zien hè.. Loopt de boel uit. Uiteindelijk valt het mee. Ik wordt wat eerder gehaald voor de verdoving, kan die vast inwerken. Vrij snel daarna ben ik al aan de beurt. Ik vond het wel even spannend hoor, ik kom nooit in het ziekenhuis, ben er eigenlijk alleen geweest voor mijn bevallingen of bezoek. Het is gelukkig allemaal goed gegaan.

Mijn moeder zei dat ik rustig aan moest doen. Oké, we parkeren onszelf in de tuin. Even de buik nog bij bruinen (en ja, de knoop open, want anders komt die broek tot aan mijn navel).

Lisa komt even langs, die had ik nog niet gezien na haar vakantie. Ik vertel dat mijn oor zo gekneusd aan voelt en hij blijkt hartstikke blauw te zijn.

Tine komt ook nog langs met de twinning haarbanden voor Vief en mij. Super fijn, mooi, zacht stofje. Ze heeft nog volgens mij tot en met vandaag 15% korting op de laatste items. RUN RUN RUN! Je vindt haar hier op Instagram.

De kinderen zijn op tijd terug van het kinderdagverblijf. Ze komen heel enthousiast thuis en willen lekker even een filmpje kijken. Het is kooktijd, dus dat doen we lekker. Kijk ze nou zitten.

‘s Avonds had ik eigenlijk een vergadering van de oudercommissie van het kinderdagverblijf, maar mijn oor doet best zeer, dus ik doe even rustig aan.

DONDERDAG

Als de pijnstillers hun werk doen gaat het wel, toch meld ik me voor vandaag ziek. Ik merk echt dat het belangrijk is om rust te nemen en aangezien ik nou eenmaal nooit van te voren weet hoe roerig een dienst verloopt besluit ik even vanuit huis wat dingen te doen.

Vieve krijgt ook haar haarbandje in. Mooie meid. Ik vertel haar hier dat oma zo komt. En toen riep ze keihard: “OMAAA”

Mama komt even op ziekenbezoek. Ze leest de kinderen voor, die vinden het helemaal geweldig dat oma er weer is.

Als mama naar huis gaat, ga ik even slapen tegelijk met Vief. Mijn oor doet zeer en ik ben gaar. Als Vief wakker is komt ze even bij mij een filmpje kijken, terwijl ik in bed nog even wat werk. Gezellig!

‘s Avonds doen we vooral rustig aan en pakken we alvast de tassen voor ons weekendje weg.

Komende maandag zal er dus een MOMories voor je klaar staan van ons weekendje weg. Vergeet je niet mee te doen aan de winactie mocht je dat nog niet hebben gedaan? Bedankt weer voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.