MOMories

MOMories 48 ☆ DE LAATSTE DAGEN SAMEN

Goeiemorgen! Een nieuwe MOMories, dit keer niet van afgelopen week, maar van afgelopen weekend. Wij hadden nog vakantie en deden vooral wat klusjes in huis. Niet zo heel interessant voor een MOMories, dus dit keer alleen een weekend. De laatste (vakantie)dagen samen..

VRIJDAG

Ik sta op tijd op. Ik wil zelf taart maken voor mijn verjaardag die ik vanavond vier. De cheesecake die ik ga maken moet minimaal anderhalf uur in de oven en daarna nog 4 uur in de koeling, op tijd mee beginnen dus.

Gelukkig heb ik een goed hulpje er bij!

Lisa en ik gaan daarna een lesje yoga doen. We dachten even een uurtje te ontspannen. Mooi niet dus, we zetten onszelf in allerlei ingewikkelde houdingen, stretchen er een eind op los en gaan met spierpijn in wording weer naar huis.

Dit meisje is op boevenpad. Staat ze daar boven een beetje gevaarlijk te doen bij dat raam. Maak je overigens niet druk hoor, Steef was onderweg naar boven om haar er vandaan te plukken.

Steef haalt weer nieuwe bloemen voor in huis. Hij heeft wel smaak hè, die vent van mij!

Ik vier ‘s avonds nog mijn verjaardag. Het blijkt rustig, er zijn veel mensen die niet kunnen. Dat is natuurlijk jammer, maar het is ook wel heel lekker dat ik even echt met iedereen kan kletsen. Ik weet niet eens hoe laat we naar bed gaan, maar het werd in ieder geval een kort nachtje.

ZATERDAG

Goeiemorgen! Ik zet dit plaatje in mijn stories. Ik probeer er vaak te zorgen dat er in ieder geval 1 funnie op Riv zijn brood zit, hij wil die dingen altijd zo graag. Nou was hij vandaag in een lieve bui en heeeeel dankbaar voor zijn funnie, maar we hebben ook wel dagen dat hij moeilijk doet als er geen op zit. Ik moest lachen om de hoeveelheid herkenbare reacties van jullie.

Vandaag is de Airborne herdenking op de Ginkelse Hei. Het is 75 jaar geleden vandaag, dus een extra speciale herdenking. Het is vlakbij en we willen er eigenlijk heen. We lezen alleen allemaal berichten dat het zo moeilijk te bereiken is door de immense drukte.

We kijken het dus even vanaf de TV. Riv vindt de vliegtuigen en parachutes wel interessant. Als hij iets ouder is kunnen we hem ook echt uitleggen wat het betekent.

De hoes voor mijn laptop die ik op AliExpress bestelde is binnen. Scheelt weer krassen op de laptop en staat een stuk gezelliger toch?

‘s Middags gingen we een stuk fietsen en even langs dit nieuwe tentje in het centrum. Het is een oude kerk, helemaal omgebouwd tot grand café. Bovenin zitten wat winkeltjes. En super leuk: er is een groot stuk bij waar kinderen kunnen spelen. Riv en Vieve gingen meteen lekker op de auto’s rijden, terwijl wij wat te drinken namen met wat te happen.

De avond is niet heel speciaal. Steef speelt lekker FIFA, ik werk wat aan de blog en we kijken wat TV. Precies zoals wij het fijn vinden.

ZONDAG

Vieve zit zichzelf niet te bewonderen hier hoor. Ze kijkt naar de broodjes in de oven. Ze kan niet wachten tot ze klaar zijn en ze kan ontbijten.

Jut & Jul doen alsof ze gaan slapen. Inclusief snurken. Gekkies.

Na Vieve haar middaguur gaan we naar Klaas en Martine. Daar kijken de mannen Formule 1, terwijl wij lekker in de zon chillen. Martine en ik halen lekker pizza’s en die eten we samen op. Dan is de koek, in ieder geval bij de kindjes, op en gaan we lekker naar huis.

Wat een fijn weekend! De laatste dagen samen. Ze waren heerlijk. Vandaag zijn we stiekem nog een dagje vrij met zijn viertjes en dinsdag beginnen we weer met het normale werkleven na de vakantie. Ook wel weer fijn.

2 Comments

  1. Daar zitten we hoor, Sjonnie & Anita op de oeter!
    Wat een goeie, de hoes van Ali! Kleding en frutsels voor de kids dan denk ik aan Oom Ali, maar voor deze dingen niet…

    1. Oeter oeter oeter oeter, met Martine op de scooter.. Jaaa handig he! Ali heeft je zoveel te bieden. Het is beter als je dat allemaal niet weet, maar ik zal je voortaan linkjes sturen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.