MOMories

MOMories 49 ☆ AFSCHEID NEMEN

Afscheid nemen, dat deed ik op zondag. En dat in een week waarin ik weer begon met werken na onze vakantie. Verder veel food foto’s, er moet ook gegeten worden he. Een nieuwe week, dus een nieuwe MOMories.

MAANDAG

Een nieuwe week, een nieuw weekmenu. Het is dus tijd voor boodschappen. Ik neem Vieve een keer mee, want ik heb niet zo’n zin in een peuter die per se met een eigen karretje door de winkel wil racen en uitdagend naar me lacht. Ik poot Vieve gewoon in de grote kar en dan doen we gezellig samen boodschappen. Vindt zij ook leuk.

De middag staat in het teken van heel veel eten. Bakje groente en fruit voor de kinders, kop courgette soep voor mij (met het laatste boek van Astrid Holleeder) en met Riv een filmpje kijken op Netflix. Gezellig.

‘s Avonds leg ik mijn kleding vast klaar voor de volgende dag. Basic, basic, basic. Na 3 overheerlijke weken vakantie moet er weer gewerkt worden. Ik start met een vroege dienst, en aangezien ik niet zo’n ochtendmens ben kan ik maar beter zoveel mogelijk ‘s avonds voorbereiden.

DINSDAG

Ik werk de hele dag. Als ik thuis kom is Steef nog een halfuurtje thuis voordat hij moet werken, en daarna kijk ik lekker wat programma’s terug. Dan is het alweer tijd om de kids op te halen van het kinderdagverblijf.

Restjes eten. Lekker makkelijk, want dan hoef ik niet te koken. Vieve heeft risotto die ze erg lekker vindt, en ik eet panga filet met groenten en tagliatelle. Ik ben jaloers op wat Vieve eet.

Na het eten mogen ze nog even Woezel & Pip kijken en dan hup hup naar bed.

WOENSDAG

Ik besteed weer eens wat extra tijd aan mijn haar. Vind ik zo af en toe wel leuk.

Ik ga even in mijn eentje naar het dorp. Lekker wat dingen kopen die ik nodig heb, en rondneuzen. Ik neem dit zeeppompje mee en dit inpak papier. Dat ziet er overigens heel leuk uit, maar plakband blijft er niet op plakken. Ook niet het tape dat is meegeleverd. Beetje jammer dus.

Ik scoor nog wat leuke dingen voor op mijn werk. Ik heb zondag (gister dus als jullie dit lezen) mijn laatste dienst op mijn huidige groep. Iedere cliënt krijgt een kaartje van me en ik heb 2 cadeaus voor de groep gekocht. Deze blanco kraft kaarten kocht ik en ik schrijf deze teksten er op.

‘s Avonds ga ik met Anne en Lies naar de Lion King. Wat een mooie film is dat zeg! Zo absurd mooi gemaakt en toch is het ook net alsof je naar de oldschool film zit te kijken. Prachtig.

DONDERDAG

Riv en ik hebben een ochtend samen. Steef en Vief gaan naar het consultatiebureau en wij doen lekker rustig aan. We spelen het spelletje de Gorgels. Dat hebben we nog niet eerder gedaan. Het is eigenlijk pas vanaf 4, maar echt al wel heel leuk. Het duurt niet zo lang, is simpel en Riv is helemaal in de ban van de Brutelaar. Hij houdt van spelletjes.

Om 12 uur moet ik naar mijn werk. Ik heb een netwerk gesprek en een slaapdienst.

VRIJDAG

Dit was weer een nachtje uit de categorie SUPER! Wanneer leer ik het nou? Gewoon op tijd gaan slapen op mijn werk, in plaats van eindeloos instagrammen en spelletjes spelen. Ik heb echt het geluk dat ik er ‘a nachts bijna nooit uit hoef, dan moet ik ook gewoon uren slaap maken. Mission failed.

Na mijn werk haal ik de kinderen op bij mijn schoonouders. Ik vind dit zo’n aandoenlijk beeld. Broer en zus, mijn zoon en dochter lopen daar. Wat worden ze groot.

Thuis gekomen doen we lekker rustig aan. Vieve gaat naar bed en Riv en ik spelen Jenga.

En ‘s avonds lekker douchen en in haar nieuwe pyjama naar bed. Ik heb ‘s avonds nog een verjaardag en ga dan ook niet te laat naar bed.

ZATERDAG

Ik begin de dag met een lesje crossfit. 500 meter hardlopen, dan 10 rondjes van allerlei kracht oefeningen zoals push ups, ring rows en squats en dan eindigen we weer met 500 meter hardlopen. Daarna ben ik KA-POT.

Daarna douchen en gooi ik er weer een smoothie in!

  • Kwark
  • Aardbeien
  • Banaan
  • Bosvruchten
  • Spinazie
  • Lijnzaad
  • Wat water

Riv drinkt hem ook lekker op, die heeft niet eens door dat er spinazie bij in zit! Win win!

De kinderen van tegenwoordig.. Ze vragen me om een foto van ze te maken. Schatjes.

De rest van de zaterdag is chill. We doen niet veel en genieten van onze extra vrije dag. Het is ons werkweekend, maar vandaag zijn we allebei vrij! Ik ga eind van de middag met Vieve nog naar de verjaardag van Saar, daar is het ook super gezellig.

‘s Avonds kruipen Steef en ik lekker samen op de bank. We hebben elkaar gemist de afgelopen week. Toch weer even inkomen na de vakantie.

Zondag staat in het teken van afscheid nemen op mijn werk. De laatste dag op mijn groep. Er kwamen wat vragen over wat ik nu ga doen, daar ga ik nog een apart artikeltje aan wijden.

Komende week begin ik dus op mijn nieuwe groep, ga ik lekker met mama shoppen en hebben we een vrij weekend. Wat ga jij doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.