MOMories

MOMories 54 ☆ EINDELOOS WEEKEND

Deze week waren onze diensten best wel lekker ingeroosterd. Daardoor hadden we heel veel tijd als gezin en voelde het eigenlijk als een eindeloos weekend, met af en toe een korte onderbreking dat een van ons weg was. TOP!

MAANDAG

Waar de meeste mensen op maandag beginnen aan hun werkweek, is het voor mij weekend. Ik kom uit de slaapdienst en ben daarna 2 dagen vrij. Altijd even bijkomen van de slaapdienst, maar we gaan voordat Vief gaat slapen nog even lekker naar het bos een frisse neus halen.

Nooit doorlopen, maar zodra ze het bos zien is het rennen! Ze lijken zo wel even oud hè?

We lopen eerst lekker een stuk door het bos, zoeken paddestoelen, lopen over omgevallen bomen en takken en spelen kiekeboe. Daarna komen we op de zandvlakte en daar gaan Riv en Vief meteen in de weer met het zand en de takken.

Intens genieten! Ik probeer dat echt wel bewust te doen, want straks zit Riv op school en is alles anders.

Hij geniet zo van het buiten zijn!

Eenmaal thuis gaat Vief lekker slapen en doen wij lekker rustig aan de rest van de dag, heerlijk!

Als het bedtijd is speelt Vieve nog even doktertje met Dex, die gelukkig weer thuis is. Geen idee waar ik het over heb? Check de laatste weekvlog via de button hier onder.

DINSDAG

Een héle goede morgen. Dit moet wel een fijne dag worden. De kinderen zijn naar het kinderdagverblijf en Lisa en ik hebben een dag sauna gepland. Inclusief massage. De zon schijnt, dat is lekker, we kunnen lekker buiten zitten en in de rustruimtes is het heerlijk in het zonnetje achter het glas.

#momgoals hoor. Ik voel me ineens een échte moeder. Ik heb ‘s avonds namelijk de 10 minuten gesprekken op het kinderdagverblijf. Alle voorgaande keren ben ik niet geweest omdat ik niet kon, eens moet dus de eerste keer zijn. Riv doet het goed, ontwikkelt zich goed en er is niks bijzonders wat we nog niet wisten. Ik krijg deze leuke kaart met Riv zijn foto mee, super lief.

WOENSDAG

Goeiemorgen! Het zonnetje schijnt, daar word ik sowieso gelukkig van en met deze kop koffie erbij al helemaal.

Even kleuren voor tante Renee die bijna jarig is. Gister op het kinderdagverblijf vertelde Riv zijn juf al dat hij niet echt te porren is voor knutselen. Ook met zijn tekening is hij na 3 strepen alweer klaar, Vieve houdt het wel wat langer vol.

De woensdag is verder lekker gewoontjes. Boodschappen doen, crossfitten en wat regeldingen op de computer fixen.

VRIJDAG

Na een werkdagje tussendoor op donderdag gaan we weer verder met eindeloos weekend vieren! Ik heb weer 3 dagen vrij. Echt, i LOVE onregelmatig werken!

Vrijdag… hier heb ik de hele week naar uit gekeken! We gaan uit eten met Mark, Lisa en Jard, naar een restaurant waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik ben heel benieuwd.

We kiezen voor een 5 gangen verrassingsmenu. We krijgen rauwe tonijn op een flensje, soep van eekhoorntjesbrood, ceasar salad met kip piri piri, gerookte rib eye en als toetje chocolade mousse met frambozen ijs en chocolade met knetterssss!

ZATERDAG

Mogguh! Lekker geslapen en de leukste thuis is ook weer wakker.

Ik ga met Vieve, Lisa en Fien naar dreumesdans. We doen een proeflesje mee, de ouders dansen ook mee. Vieve luistert aandachtig naar de juf, kijk haar nou liggen, poppetje!

En slapen.. Als de muziek uit ging moesten we slapen, en als de muziek aan ging dan gingen we dansen en deden we allerlei dieren na. Ze vond het super leuk!

Als het bedtijd is knuffel ik even extra met deze boef. Even lachen voor de foto! Als Riv gaat slapen zegt hij nog even tegen me: “tot aan de maan hè?”

ZONDAG

Wat een chill, eindeloos weekend! We hebben door de regen gefietst dus trekken allemaal heerlijk onze pyjama en onesies aan. Ik bak pannenkoeken en na een uur bakken hebben we het in een kwartier op. Zulk dankbaar werk dat koken. Top.

Riv en Steef maken de kachel aan, heerlijk met dat druilerige herfstweer van vandaag! Daarna zitten wij samen de hele avond lekker bij de haard. Formule 1 kijken, blogjes tikken, helemaal goed.

Komende week hebben we veel dingen op de planning, maar het wordt vast een gezellige week. Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.