Musthave van de maand Shoppen Wonen

MUSTHAVE VAN DE MAAND – OPGERUIMD

Het is 31 december, tijd om jullie weer wat te leuks te laten zien! Nu is de maand december niet echt rustig wat betreft aankopen, dus ik had genoeg keus. Lees je mee?

De laatste tijd zijn we veel aan het veranderingen in huis: een ander kleurtje op de muren, een nieuwe vloer, andere indeling. Alles is weer fris en wordt eigenlijk steeds meer hoe we het willen. Maar er is een toch wel iets dat lastig blijft: al dat “heerlijke” speelgoed van de kinderen.

Het meeste speelgoed is niet bepaald aantrekkelijk om hele dagen naar te kijken, dus het liefst berg ik alles na het spelen weer op. Maar hoe doe je dat? Ik ben al een paar jaar aan het worstelen met verschillende opties: een speelgoedkist, een speelgoedkast met bakken, alles op de slaapkamers van de kids houden, toch maar een speelhoekje en alles laten staan?

We hebben geen mega groot huis dus moeten we slim kiezen, en deze maand scoorde ik hele leuke opbergitems die het voor mij helemaal af maken in de woonkamer!

Ik kocht bij Kwantum deze gave houten opbergkistjes met wieltjes. Wij hebben een zwarte stellingkast waar deze perfect onder passen. De kids kunnen er zelf bij, het rolt soepel en geeft geen krassen. Super dus!

De kistjes zijn van simpele kwaliteit hout, hebben een leuk streepjespatroon aan de binnenkant, en zijn niet te groot en/of te zwaar.

We hebben aardig wat onderdelen van de houten treinbaan, maar dit past er zoals je ziet prima in!

Onze stellingkast is omgetoverd tot speelgoedkast, maar door al deze leuke opbergkistjes en canvaszakken ziet het er onwijs leuk uit! Ik hecht veel waarde aan een mooie, gezellige, opgeruimde woonkamer, maar ik wil natuurlijk ook dat de kids hun eigen spulletjes gewoon binnen handbereik hebben.

De kids kunnen met deze oplossing zelf bij hun speelgoed en als het opgeruimd is kijk ik tegen een gezellige kast aan. Win-win!

De stellingkast kochten wij ook bij Kwantum, bekijk het HIER 

Hoe zorgen jullie dat de kids bij het speelgoed kunnen én het tegelijkertijd gezellig en opgeruimd blijft in huis? Ik ben benieuwd naar jullie opbergideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.