Musthave Musthave van de maand Pascalle Shoppen

MUSTHAVE VAN DE MAAND – ZOMERJAS

Wat hebben we een geluk gehad in februari! Heerlijke dagen met zon, volop lenteweer! De winterjas kon uit, maar helemaal zonder jas was het nog wel wat fris. Je raad het al, ik vond het tijd om alvast wat lente items aan te schaffen!

Ik blijf een groot fan van Zara, en toen ik in de webshop bij de meiden items aan het neuzen was stuitte ik op deze geweldige parka. Ik wist het meteen, deze is voor Liz!

Deze parka met dierenprint bestelde ik voor 25,95 en hij is geweldig! Heerlijke print, handige drukknopen en perfect om te dragen bij het lentezonnetje! De kleur lijkt op cognac, wat ik persoonlijk erg mooi vind. En het combineert vrijwel altijd goed.

De kleding van Zara valt soms wat klein en breed, ik raad je aan om altijd twee verschillende maten te bestellen zodat je goed kunt vergelijken. Liz draagt hier maat 98, een maatje groter dan de rest van haar kleding.

Zoals je leest, dit keer geen vergelijkingsmateriaal. Ik heb geen andere jasjes gepast omdat deze aankoop een directe hit was! Mocht je de parka ook willen aanschaffen, je vindt het hier: ZARA PARKA MET DIERENPRINT.

Heb jij al leuke lente items voor je mini geshopt? Show je favorietje hieronder!

2 Comments

  1. Super leuk jasje. Heerlijk die dieren printjes, ik houd ervan.

  2. Hoe leuk is deze! Dit rubriek vind ik trouwens ook super leuk, alleen een beetje jammer dat je daardoor inspiratie krijgt en het ook wilt kopen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.