Musthave van de maand Peuter Wonen

MUSTHAVE VAN DE MAAND – LETTERPOSTER

Het is inmiddels 1 december, een dagje later, maar dat betekent dat het alsnog tijd is voor weer een nieuwe Musthave van de maand! Deze maand was ik alleen niet overspoeld met inspiratie..

Ik wilde eigenlijk een musthave voor mezelf plaatsen.
Mijn winterjas van vorig jaar (en de jaren daarvoor trouwens), heeft het inmiddels begeven. Ik ben op jacht gegaan naar een nieuwe jas. Ik wilde eens wat anders dan anders, maar het bleek lastiger dan ik dacht.

Resultaat: ik heb dus nog steeds geen winterjas en kan deze dus ook niet als musthave gebruiken. En geloof mij, een winterjas zou ik nu echt wel een musthave vinden.

ik heb genoeg dingetjes gekocht en binnen gekregen via AliExpress, maar niks vond ik bijzonder genoeg om te plaatsen. Tot dat ik me ineens bedacht dat ik iets heel gaafs had besteld voor Riv van Sinterklaas.

Kinderkamer inspiratie

Riv slaapt al een hele poos op een grote jongenskamer. Toch hangt er nog steeds een commode aan de muur. Toen hij daar heen ging was hij immers nog best klein en vonden we het handig om een commode te hebben. Die gaat nu weg, maar die lege plek moet worden opgevuld.

Omdat Riv helemaal gek is van het letters en cijfers en het liefst de hele dag het ABC zingt, leek het me leuk een letterposter te bestellen. Ik had een hele leuke gevonden, maar die vond de krent in mij te duur. Nergens, maar dan ook nergens vond ik er een die ik leuk genoeg vond. Het waren vooral te blije kleurtjes of de illustraties spraken me niet aan. En toen was daar de alfabetposter van Monstars. Die vond ik wél leuk!

De letters vond ik leuk vormgegeven en duidelijk. De illustraties met hun kleuren spraken mij aan. Deze is het dus geworden. Riv krijgt hem pas op 5 december, dan heb ik in de tussentijd nog mooi de tijd om een leuke posterhanger erbij te scoren!

Tot volgende maand!

1 Comment

  1. […] Benieuwd naar andere musthaves van de maand?Je checkt ze hier! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.