Musthave Musthave van de maand Marissa Wonen

MUSTHAVE VAN DE MAAND – VLOERKLEED KINDERKAMER

Ik shop veel. Ik shop graag. En ik ga jullie elke maand mijn mooiste, leukste, grappigste of meest nuttige aankoop laten zien. Pascalle doet dit ook. Ondanks dat we in veel dingen dezelfde smaak hebben, zullen jullie ook verschillen in onze stijl en smaak gaan zien.

We sluiten oktober dus af met een nieuwe rubriek. En laat ik die nou beginnen met een aankoop die niet per se heel nodig was. Maar wel heel erg leuk. Ik heb enorm getwijfeld met welk item ik zou beginnen. Ik heb best wel veel gekocht afgelopen 2 maanden, maar dit was toch wel HET ding waar ik enorm blij van werd.

Op beide kinderkamers heb ik vloerkleden liggen. Bij Riv ligt er een enorme koeienhuid over zijn witte laminaat en bij Vieve had ik een rond kleedje met dots. Nadat we een keer een spuug festijn hadden gehad moest hij in de was. Daar is hij eigenlijk nooit meer zo mooi uitgekomen als dat hij was. Toen ik dit velletje bij Kruidvat zag liggen begon mijn hart echt sneller te kloppen. Voor een die-hard panter fan als ik (en Vieve dus ook, ze moet!) was er dan ook geen twijfel over mogelijk en moest deze mee naar huis. Hij kost €13,99 en komt dus bij Kruidvat vandaan. Heerlijk met die winter voor de deur. Geen koude voetjes als we bij de commode staan én dit staat toch super leuk!

 

Zoals je ziet hebben wij ook een schommelstoel in de Eames stijl. Daar ligt ook een lekker vachtje op. Die stoel is eigenlijk tot nu toe nog niet veel gebruikt op Vieve haar kamer. Toen zij nog nachtvoedingen kreeg sliep ze nog bij ons en haar laatste fles kreeg ze altijd beneden. Boekjes voorlezen zou ik heel graag met haar willen doen, daarvoor staat die stoel er ook. Riv heeft ook een stoel boven. Maar Vieve mept de boekjes gewoon uit onze handen. De rust om samen een boekje te lezen is er niet. Mevrouw wil het zelf doen, maar bij voorkeur niet voor het slapen gaan.. Oké mevrouw…

Maargoed, hopelijk gaan we die stoel nog wel veel gebruiken de komende jaren. Voor komende winter hoeven we in ieder geval geen koude voetjes meer te hebben op Vieves kamer. Check je ook de musthave van de maand van Pascalle? Deze kun je vinden via het menu. Laat november maar beginnen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.