Kind Peuter

NETFLIX TIPS VOOR PEUTERS – DEEL 2

Daar ben ik weer met wat Netflix tips voor peuters. Eerder deelde ik al wat series [klik!] die ik zelf vooral leuk vind voor de wat jongere peuters (eind 1, begin 2 jaar). Vandaag is het tijd voor de andere favorieten van Riv. Heb je nog wat inspiratie nodig? Lees dan gauw verder.

De baby’s uit Word Party zijn zo lief!

Word Party

Dit is een Netflix original serie. Het gaat over allemaal baby dieren die dingen willen leren. De grote kinderen -jouw kind dus- gaat daarbij helpen. Uiteraard is het andersom. De baby’s leren jouw kind van alles over kleuren, tegenstellingen, beroepen etc. Word Party is een geanimeerde serie waarin liedjes en verhalen elkaar afwisselen.

De liedjes zijn erg leuk en blijven in ieder geval bij Riv hangen. Geregeld zingt hij: ‘Maak geen ruzie, maak geen ruzie!’.

Er staan 3 seizoenen op Netflix van 12-14 afleveringen. De afleveringen duren 13 minuten.

Pieter Konijn

Volgens Netflix is dit een serie die geschikt is voor alle leeftijden. Sommige stukjes vind ik wel wat spannend voor de hele jonge kijkertjes.

Pieter en zijn vriendjes maken allemaal avonturen mee. Ze proberen regelmatig radijsjes te stelen uit de tuin, maar moeten uitkijken voor Dirk Das en Heer Vos. Een spannende, maar leuke serie voor peuters.

Er staan 3 seizoenen op Netflix van 8-9 afleveringen. De afleveringen duren 22 minuten.

Robocar Poli

Dit is een echte must-see voor peutertjes die van auto’s houden. Deze serie heb ik ontdekt via het Instagram account dirksdotter. Annelies heeft een zoontje, Scott. Hij is iets ouder dan Riv en beiden zijn gek op auto’s. Het duurde dus ook niet lang voordat deze serie tussen de favorietenlijst kwam te staan. Bedankt Scott!

De serie gaat over Bezemstad, een klein stadje waar van alles gebeurd. Er zijn auto’s in nood en het reddingsteam wordt ingeschakeld. Poli en zijn vriendjes gaan op pad om de inwoners van Bezemstad te redden. Riv is helemaal fan van ‘Powi’. 

Er staan 2 seizoenen op Netflix van 26 afleveringen. De afleveringen duren 13 minuten.

Zack & Quack

Zack & Quack

Sinds kort kijkt Riv ook Zack & Quack. Ik heb met een schuin oog heb meegekeken en het is wel een geinige serie. Het gaat het over de avonturen van de Zack en zijn beste vriendje Quack.

Ik vind het qua figuren wel wat weg hebben van de Fabeltjeskrant. Het zijn papieren figuurtjes die avonturen beleven in een pop-up boek. Onderweg komen ze overal ‘lipjes’ tegen en wanneer ze daar aan trekken, ontvouwt zich een nieuw decor in het boek.

Er staat 1 seizoen op Netflix van 26 afleveringen. De afleveringen duren 21 minuten.

Hopelijk heb je wat aan deze tips. Laat je me in de reacties even weten wat jouw peuter van deze series vond? Er komen steeds weer nieuwe favorietjes van Riv. Wie weet deel ik over een poos wel weer nieuwe tips met jullie. Tot de volgende keer!

xoxo Marissa 2

1 Comment

  1. […] lifesaver die iPad. Ik schreef al eerder over Netflix tips (nog niet gelezen? Klik dan HIER en HIER) voor peuters. Ik downloadde wat filmpjes zodat hij die ook zonder WiFi kon bekijken. Uiteraard wel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.