Fashion

Nieuwe outfits voor onze mini’s, ik shop ze hier!

Eén van mijn favoriete bezigheden sinds de komst van mijn kids: shoppen! En inmiddels voor twee, met het geluk dat ik zowel in de jongens- als in de meidencollectie mag duiken! Bof ik even!

Kopen kopen kopen!

Wanneer er een baby op komst is weet je soms niet waar je moet beginnen. Hele lijsten moeten worden afgewerkt, want je hebt gewoon veel nodig. Gelukkig is er tweedehands veel te vinden en via vrienden of familie kom je vaak ook nog wel aan verschillende spullen. Maar sommige dingen vond ik persoonlijk gewoon té leuk om op mijn gemak zelf uit te zoeken: kleding!

Ik hecht geen waarde aan bepaalde merken, ik kijk echt naar wat ik mooi vind. Daarnaast kijk ik of de pasvorm klopt bij m’n kind. Het ene merk richt zich meer op een smal kind, terwijl het andere weer meer voor de dikkere beentjes in de collectie gooit.  Het leek me leuk om mijn favoriete winkels en merken te delen, komt ie!

H&M

Wie kent deze winkel niet? Hier vind je echt een overvloed aan kleding voor het hele gezin en sinds de geboorte van onze oudste koop ik hier niet langer alleen voor mezelf. Vooral de Super Stretch jeans en de leuke basics zijn dingen die ik regelmatig aanschaf voor de kids. Hip, betaalbaar en veel keus!

Tip: maak een gratis H&M Club account aan en shop online, hiermee spaar je automatisch punten die je kunt inwisselen voor leuke vouchers met korting. En sinds kort betaal je geen verzendkosten meer als je Club Member bent, woehoe! (Werd ook wel eens tijd H&M…)

Basics: zo mooi kan simpel zijn!

Zara

Voordat ik zwanger werd kocht ik echt NOOIT iets bij Zara, maar via Instagram ontdekte ik de geweldige baby- en kidslijn! Zara heeft echt ge-wel-dige printjes, vooral de leggings en de broekjes heb ik veel gekocht voor beide kids! Het is altijd wel de vraag welke maat je nou precies nodig hebt, het valt over het algemeen wat kleiner uit. En ik vind niet alles even mooi zitten, sommige shirts zijn kort en breed en anderen weer onwijs lang. Maar hee, de prijzen zijn erg aantrekkelijk en het allerbelangrijkste: je kind ziet er gewoon onwijs leuk uit in deze kleding!

Tip: Je kunt het beste twee maten passen om goed te kijken welke het beste zit, Liz zit bijvoorbeeld nu in kledingmaat 86 maar heeft bij de kleding van Zara maat 92 nodig.

Voor Liz kocht ik deze leuke leggings bij Zara!

Prénatal

Wat kleding betreft kon ik hier voor Sef nooit echt slagen, maar sinds er een meisje in huis is wordt deze winkel toch wel steeds meer favoriet: Prénatal! De kledinglijn Sweet Petit vind ik enorm geslaagd: leuke printjes, zwart, wit, grijs, okergeel. Helemaal mijn ding! En de kleding valt meestal mooi smal, en dat is precies wat onze dochter nodig heeft. Voor aankomende herfst/winter hebben ze nu de collectie Minimal Earth gelanceerd, bekijk het hier!

Prénatal jurkje van de Minimal Earth collectie, te schattig toch?

Zalando: Name it, Noppies & Tumble ‘n Dry

Name it, Noppies en Tumble ‘n Dry: ontzettende leuke en comfortabele kleding! Ze hebben eigen webshops, maar ik koop het meestal via Zalando. En dan het liefst in de sale natuurlijk, want deze merken zijn soms aardig aan de prijs.

Voor Sef zijn de de jeans van Name it favoriet, mooie stof en lekker soepel, vooral de jogg jeans. Voor Liz was ik vooral bij de kleine maatjes gek op Noppies: zachte kleurtjes, heerlijke leggings en schattige boxpakjes. Nu ze wat groter is kies ik wat vaker voor Name it, lekker eigenwijs!

Hema

En deze mag ik natuurlijk niet vergeten: Hema! Zij hebben het toch wel goed voor elkaar met al die leuke baby- en kinderkleding! Ik koop hier regelmatig een leuk jurkje of shirtje, maar waar ik eigenlijk altijd wel voor terug kom als het weer nodig is: rompers, rompers en nog eens rompers! De fijnste die er zijn wat mij betreft!

Welk merk of welke winkel is jouw favoriet? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! 

 

0 Comments

  1. Ik ben fan van z8, B.nosy, Quapi, O’chill, Noppies (voor onze aanstaande newborn) en voor basics ga ik naar de Hema en H&M.

    1. Leuk! Z8 is inderdaad ook erg leuk. Zag dat je dat bij Mara & Tess ook veel had. Noppies is ook groot favoriet hier, bij ons allebei!

  2. BESS

    1. Leuk voor de newborns! Wat ga je haar aantrekken als ze uit maat 74 is? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.