Plog

Plog 5 ☆ Een vrije woensdag mét zonder kinderen

Goeiemorgen allemaal!

Vandaag weer een nieuwe plog. Ik ben elke woensdag vrij. Soms ben ik dan alleen met de kinderen en Steef aan het werken en soms, zoals vorige week, was Steef ook vrij. Ik plande een uitje naar de Yoghurt Barn met Lies. Dat doen we 2x per jaar sowieso voor onze verjaardagen. Ik neem jullie mee.

Goeiemorgen vriendje! Na het verzetten van de klok is Riv steeds tussen 7 en half 8 wakker. Mogen we nog niet mee klagen als je sommige andere ouders hoort, maar voor ons wel effe wakker worden. Volgens Riv heeft hij trouwens een nijlpaard op zijn pyjama staan…

Ik maak me klaar. Blouse is van de Zara, broek is van de H&M (met scheuren, maar die zie je nu bijna niet) en de schoenen zijn van Van Haren. Ready to go!

Vieve kreeg voor haar verjaardag de regenboog van Grimms. Nou kreeg zij voornamelijk cadeautjes die voor zowel Riv als Vieve leuk waren, en nu speelt Riv er dus even mee. Hij stapelt ze op, maakt er tunnels van en rijdt er met de auto onderdoor.

Lisa haalt me op rond 10:15 en we zijn en route! Zin in. Even zonder kids op stap. Fien is wel mee, maar die slaapt toch vooral.

We gaan vandaag naar de Yoghurt Barn in Nijmegen. Eerder gingen we vaak naar Utrecht, maar nu kiezen we meestal voor Nijmegen. Leuke stad, niet zo ver rijden. Helemaal prima. Dit is het Oude Stadhuis van Nijmegen en ik vind dit toch zo’n mooi gebouw. Vroeger toen ik klein was had ik bedacht dat als ik ging trouwen dat dat dan in zo’n soort gebouw zou zijn.

We zijn aangekomen. Wederom een heel mooi pand. We gaan een beetje achterin zitten. De meeste ruimte met de kinderwagen.

We kiezen altijd voor de brunch tegenwoordig. Voorheen deden we de high tea maar die was zo uitgebreid dat we altijd naar huis gingen met de helft van die high tea. We nemen dus de brunch. Een grote bak met vers fruit, 2 karafjes met sappen, 4 yoghurt specials, een croissant voor mij en een plak bananenbrood voor Lies en 2 toasts met ik weet niet meer wat er op.

We bestellen er koffie bij. Na afloop mag je altijd nog een kleintje frozen yoghurt halen. Omdat het best wel koud is buiten slaan we die vandaag even over.

Knuffelen met Fientje! Ze is de hele tijd wakker maar ligt tevreden in de kinderwagen. Tot ze het zat is en lekker bij ons wil hangen. Ik offer me graag op!

We wandelen de stad in. We komen een leuke concept store tegen, Make my day. We zien veel leuke dingen maar kopen er niets.

Daarna doen we een rondje Primark. Ik was op zoek naar lekkere vesten en truien en slaag daar dik. Maar de home afdeling vind ik ook altijd leuk om even rond te neuzen.

Met goed gevulde tassen gaan we weer op weg naar de auto. Dit was een geslaagde middag!

Thuis gekomen eet ik even een appeltje kaneel.

En er is een pakketje binnen gekomen! Ik bestelde dit leuke shirtje bij Monkey Mo. Ik had een cadeaubon gewonnen en kon zo doorgeven wat ik wilde qua kleur stofje en wat voor kledingstuk. Ik koos dus voor een longsleeve met ruffle mouwen. Vieve heeft veel drukke broekjes en deze staat daar leuk op. Ik bestelde hem in maat 86, kan ze nog even vooruit. Het shirt is echt mega mooi afgewerkt! Blij mee.

En dit kocht ik bij de Primark. 2 vesten op links en een blauwe trui met V-hals.

En dit jurkje. Op de hanger lijkt ie misschien een beetje saai, maar met een zwarte panty en laarsjes er onder vind ik hem helemaal leuk. Lies nam hem ook mee.

Bijna klaar voor de winter. Nu alleen nog een mooie winterjas scoren. Mijn jas van vorig jaar is echt op. Iemand goede tips?

Na het eten spelen deze twee nog even samen. Vaste prik tegenwoordig dat ze met deze auto’s heen en weer door de kamer lopen te rennen alsof hun leven er vanaf hangt. Gelukkig maakt dat ook HE-LE-MAAL geen herrie. Maar ach, ze vinden het geweldig.

Als de kinders op bed liggen, installeren wij ons op de bank.

We kijken allerlei programma’s even terug, waar onder ik weet wie je bent. Super spannende Nederlandse serie. En dan gaan we lekker naar bed. Morgen zijn we allebei vrij, ik hoef alleen maar te werken als ik word opgeroepen.

Mocht je dus nog leuke winterjassen tips hebben dan hoor ik het graag! En kende jij de Yoghurt Barn al? Zo niet, gauw eens een kijkje nemen. 

2 Comments

  1. […] LEES OOK: EEN VRIJE DAG MET ZONDER KINDEREN […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.