Plog

PLOG 9 ☆ CHEESECAKE, EEN LOGEERPARTIJTJE EN EEN VRIJ WEEKEND

Zoals jullie weten doe ik niet aan goede voornemens, maar was ik wel van plan om het ploggen wat anders vorm te geven, en van iedere week een plog te maken. Nu alleen nog een leuke naam voor de wekelijkse plogs. Heb je een leuk idee? Laat het me weten!

Mijn oma overleed tussen kerst en oud&nieuw en we hadden in de eerste week van januari haar definitieve afscheid. Ik had er dus niet veel trek in en tijd voor om die eerste week vast te leggen. We beginnen het jaar dus een weekje later, op 7 januari. Kijk je mee?

Ik bakte een cheesecake, gewoon omdat ik er zin in had. Die at ik heerlijk samen met m’n collega’s op tijdens het eerste overleg van 2019. Ik vond hem zeker voor herhaling vatbaar, en da’s mooi want Stephan is bijna jarig (the big dirtythirty!) en dan kan ik hem nog een keer maken maar dan in een variatie. Het recept vind je hier en uiteraard kun je hem zo aanpassen als jij hem lekker vindt.

Dinsdag waren de kinderen na twee weken weer naar het kinderdagverblijf. Ik was vrij en heb een deel van het huishouden gedaan, maar ook lekker even uitgerust en genetflixt. Ik ben de laatste tijd zo moe, ik schreef er al over, dus ook maar even genieten van de vrije uurtjes zonder kids. De avondspits is weer voor mij alleen, want Steef heeft slaapdienst.

Het zoontje van vrienden van ons is 1 geworden. Hij was ziek op zijn verjaardag, dus samen met een andere vriendin en haar dochter gaan we alsnog even langs. Ik ga alleen met Riv, ook wel eens leuk!

Op vrijdag is er een leuk pakketje! Ik zag op Instagram al dat Nijn van Rootz71 al bij een paar gezinnen was wezen logeren. Dat zouden Riv & Vief ook leuk vinden en nadat ze bij de Beau & Sam (van de Poldermuts) waren geweest mochten ze bij ons logeren! Nijn gaat maandag naar een nieuw huisje, dus als Nijn 2 of 3 nachtjes bij jullie mag logeren, laat dat dan vooral hier onder in de reacties weten ♥.

Riv noemde Nijn, Nina. Ik denk omdat deze Nijn niet wit is. Grappig, hoe die kleintjes dat soort details blijkbaar zien. Nijn sliep lekker bij Riv op zijn kamer in het poppenbedje en wij gingen met een wijntje op de bank The Voice kijken.

Ik bestelde wat huidverzorgingsproducten van Naïf en kreeg die binnen. Mijn huid is heel onrustig, ik kan niet tegen alle producten even goed en ik merkte dat mijn huid begon tegen te sputteren. Ik kreeg rode vlekken, het was trekkerig en voelde gewoon niet fijn. Ik was op zoek naar iets goeds voor mijn huid maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Als ik het uitgebreid geprobeerd heb laat ik jullie weten hoe tevreden ik ben.

Weekend!

Wij zijn dit weekend lekker samen vrij, we hoeven dinsdag pas weer te werken. Heerlijk!

Ik had in de folder van de Aldi gezien dat er een super leuk dekbedovertrek te koop kwam. Riv en ik wandelden dus zaterdagochtend in de miezerregen naar de Aldi. Wat een domper dat hij al weg was, alleen maar 140×200 cm. Maar mijn beste vriendin zou mijn beste vriendin niet zijn als ze even bij haar in de stad zou gaan kijken naar een exemplaar. Ze scoorde er een voor me! Thanks Lits! ♥

We gingen even op de koffie bij Mark, Lisa en Fientje. Lies was nog werken en kwam wat later. Ondertussen dronken wij koffie en de kids speelden lekker. Zo leuk dat Riv precies weet waar alles staat. Het eerste wat hij doet is naar de kast lopen waar de (vracht)auto’s staan.

Na het eten van de kids nog even knuffelen met mijn meisje. Ze zit echt in de mamamamamamamama fase, niet altijd even leuk, maar dat knuffelen vind ik heerlijk!

We gaan uit eten met Jard & Anne bij de Italiaan hier in de straat. De babyfoon gaat op de WiFi bridge en wij kunnen de kids op de telefoon zien (over hoe dat werkt heb ik al eens een blog geschreven en die lees je hier). Als er wat is zijn we binnen 1 minuut thuis. Ik kies voor de lasagne alla bolognese en als toetje tiramisu. Erg lekker! Na het eten spelen we bij ons thuis nog een paar potjes beverbende en kletsen nog lekker verder.

Op zondag starten we rustig op. We worden lekker wakker in het grote bed, Vieve ligt heel lang zo bij Steef.. Ze is dus echt een mama’s kindje, maar ik vind het heerlijk om te zien dat ze dan zo bij hem ligt.

De rest van de zondag is niet heel spannend. We gaan even een rondje wandelen en gaan langs Robert & Annelies. Als we weer thuis zijn maak ik een lekker broodje met tonijn en feta en chillen we verder heel hard met de kinderen.

De avond houden we lekker vrij voor onszelf. We hebben al een paar avonden gewerkt en avonden met anderen gehad. Dus ik kruip lekker op de bank om The Bridge seizoen 4 verder te kijken op Netflix (mega aanrader trouwens als je van misdaadseries houdt!).

Dat was ‘m dan! Onze week. Mocht je dus een leuke naam weten voor de wekelijkse plog, laat het me in de reacties weten! Wie weet gebruik ik jouw idee wel. En Nijn zoekt dus nog een logeeradresje. Wil je jouw naam in de hoge hoed, laat het me dan ook vandaag nog even weten en wie weet stuur ik haar vandaag nog jouw kant op. Bedankt voor het lezen!

4 Comments

 1. Oef een wekelijkse naam.. Geen idee! Denk dicht bij jezelf en je profiel naam houden.. Dus plog of a momaholic?

  Denk dat Emma en Niels het heel gezellig zullen vinden als nijn komt logeren. We maken graag een kansje

  1. Dankjewel! Dat laatste deel is wel een leuk idee, alleen wil ik van de plog af eigenlijk..
   Ik heb net geloot, helaas is er iemand anders uit gekomen! Maar als je @little.juul volgt op instagram dan kun je daar misschien nog een poging wagen!

 2. Danielle Janssen says:

  Jaaaaa nijn mag ook bij ons! Super leuk 😍😍

  1. Aah dat was leuk geweest! Volgens mij had je ook op instagram gereageerd toch? Ik had lig 2x danielle janssen in de loting. Ik heb net geloot, helaas is er iemand anders uit gekomen! Maar als je @little.juul volgt op instagram dan kun je daar misschien nog een poging wagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.